Köszönjük a részvételt, köszöntjük a díjazottakat!

Lezárult az első Sportmarketing Díj pályázat, a zsűri meghozta döntéseit és minden kategóriában kiválasztotta a legjobb pályázatokat. Gratulálunk a díjazottaknak, egyben köszönjük minden pályázónak a részvételt és a sok változatos, színvonalas és izgalmas pályázati anyagot!

Jövőre újra lesz Sportmarketing Díj, melyre a 2019.11.01 és 2020 10.31 között megvalósult sportmarketing-együttműködésekkel lehet majd nevezni. A díj pontozásával, a márkakutatás módszertanával, a tagozat eseményeivel vagy a tagozati tagsággal kapcsolatos kérdéseikkel az award@sportmarketingsummit.hu emailcímre várjuk leveleiket!

A díjazottak listája az alábbi linken tekinthető meg.

Tovább >

A tagozat tagjai és vendégei a 2018-as Influencer Fesztiválon.

Az MMSZ Sportmarketing Díj Kategóriái

Tovább >

A Díjról

Az MMSZ Sportmarketing Tagozata által idén első ízben megrendezett és kiosztott Sportmarketing Díj kiváló lehetőség arra, hogy a kommunikációs szakemberek már megvalósult hazai példákon keresztül megmutassák és megismerjék a sportmarketing és sportszponzoráció legkiválóbb kampányait és ezek üzleti jelentőségét. A díj egyes ESA kvalifikációs kategóriáinak győztesei közül a zsűri által kiválasztott pályamű lehetőséget kap arra is, hogy elinduljon az ESA BEST OF EUROPE Díjon, így nemzetközi terepen is elismerést érhet el!

Szakmai partnereink

Az esemény médiapartnere